Voorjaarstrainingen BHV 2021 in Brummen

In maart 2021 organiseren wij opnieuw 1 basistraining  en meerdere herhalingstrainingen Bedrijfshulpverlening (BHV). De basistraining beslaat slechts twee dagdelen (8½ uur) en de herhalingstraining slechts één dagdeel ( 4½ uur).

Basistraining (incl. reanimatie en AED)

De dagbasistraining (van 08.30-17.30 uur) wordt gehouden op:
– Maandag 15 maart 2021 (B I)

Herhalingstraining (incl. reanimatie en AED)

Wij bieden 3 Herhalingstrainingen aan:

De ochtendherhalingstrainingen (08.30-13.00 uur) worden gehouden op:

– Maandag 8 maart 2021 (H I)
– Woensdag 10 maart 2021 (H II)

De middagherhalingstraining (13.30-18.00 uur) wordt gehouden op:

– Maandag 8 maart 2020 (H III)

Locatie

Alle trainingen worden gehouden in Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve. Zutphensestraat 199, 6971 JT Brummen. Tel 0575-560047.

Groepsgrootte

Het aantal deelnemers per groep bedraagt  maximaal 12. Naast een algemeen theoretisch gedeelte zal elke cursist het geleerde praktisch oefenen.

Instructeurs

De training bestaat uit twee onderdelen, levensreddende handelingen (incl. reanimatie en AED) en brandbestrijding/theorie ontruiming. Beide onderdelen worden gegeven door bevoegde instructeurs met een jarenlange ervaring in het geven van deze trainingen.

Certificaat

De deelnemers die blijkens de presentielijst en met goed gevolg hebben deelgenomen, ontvangen een certificaat van deelname. Aan de basistraining is een schriftelijk examen verbonden.

Kosten

De kosten voor de Basistraining bedragen € 170,50 per deelnemer (excl. btw) en de kosten voor de Herhalingstraining bedragen € 101,25 per deelnemer (excl. btw).

In de kosten zijn inbegrepen het gebruik van koffie, thee en frisdrank (voor de basisdagtraining incl. een eenvoudige lunch en het cursusboek), certificaat van deelname en het gebruik van materialen voor levensreddende handelingen en brandbestrijding. Indien de deelnemer aan een herhalingstraining bij ons nog niet eerder een training heeft gevolgd, bedragen de kosten van het cursusboek € 10,– excl. btw.

Inschrijfformulier

In onderstaande links zijn twee inschrijfformulieren opgenomen, één voor de Basistraining en één voor de Herhalingstrainingen. Klik op de betreffende link en print het inschrijfformulier uit, vul het in, scan het voorzien van uw handtekening en mail het formulier aan info@armeor.nl of stuur het per post naar ArMéOr, Marten Putstraat 3, 6971 AC Brummen.

Voorwaarden

De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de formulieren en onder voorbehoud van voldoende deelname. Afmelding kan zonder kosten geschieden tot 5 dagen voor de datum van de training. Afmelden na deze datum kan alleen op basis van zeer bijzondere persoonlijke omstandigheden (zoals ziekte, familie-omstandigheden en andere calamiteiten). In alle andere gevallen worden de kosten in rekening gebracht.
Facturering geschiedt direct nadat de training is gehouden met een betalingstermijn van 2 weken.

Vragen?

Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet. Zijn er vragen, bel (0575-567561) of mail ons (info@armeor.nl) en u krijgt direct antwoord.

De belangstelling is groot. 

Verzeker uzelf van een plaats en schrijf u nu in.