Voorjaarstrainingen BHV 2018 in Brummen

In maart 2018 organiseren wij opnieuw meerdere basis- en herhalingstrainingen Bedrijfshulpverlening (BHV), zowel overdag als in de avonduren. De basistraining beslaat slechts twee dagdelen (8 ½ uur) en de herhalingstraining slechts één dagdeel ( 4 ½ uur).

Basistraining (incl. reanimatie en AED)

De Dag Basistraining (van 08.30-17.30 uur) wordt gehouden op:
– Maandag 19 maart 2018 (B I)

Herhalingstraining(incl. reanimatie en AED)

Wij bieden 5 Herhalingstrainingen aan, 4 op de ochtend, en 1 op de avond.

De Avond herhalingstraining (18.30-23.00 uur) wordt gehouden op:
– Donderdag 8 maart 2018 (H I)

De Ochtend herhalingstrainingen (08.30-13.00 uur) worden gehouden op:
– Dinsdag 6 maart 2018 (H II)
– Woensdag 14 maart 2018 (HII)
– Woensdag 21 maart 2018 (HIV)
– Woensdag 28 maart 2018 (HV)

Locatie

Alle trainingen worden gehouden in Café-Zalencentrum Concordia, Engelenburgerlaan 1, 6971 BT Brummen.

Groepsgrootte

Het aantal deelnemers per groep bedraagt tussen de 10 en maximaal 12 deelnemers. Naast een algemeen theoretisch gedeelte zal elke cursist het geleerde praktisch oefenen.

Instructeurs

De training bestaat uit twee onderdelen, levensreddende handelingen (incl. reanimatie en AED) en brandbestrijding/theorie ontruiming. Beide onderdelen worden gegeven door bevoegde instructeurs met een jarenlange ervaring in het geven van deze trainingen.

Certificaat

De deelnemers die blijkens de presentielijst en met goed gevolg hebben deelgenomen, ontvangen een certificaat van deelname. Aan de basistraining is een schriftelijk examen verbonden.

Kosten

De kosten voor de Basistraining bedragen € 167,50 per deelnemer (excl. btw) en de kosten voor de Herhalingstraining bedragen € 98,25 per deelnemer (excl. btw).

In de kosten zijn inbegrepen het gebruik van koffie, thee en frisdrank (voor de basisdagtraining incl. een eenvoudige lunch), certificaat van deelname, cursusboek en het gebruik van materialen voor levensreddende handelingen en brandbestrijding.

Inschrijfformulier

In onderstaande links zijn twee inschrijfformulieren opgenomen, één voor de Basistraining en één voor de Herhalingstrainingen. Klik op de betreffende link en print het inschrijfformulier uit, vul het in, scan het voorzien van uw handtekening en mail het formulier aan info@armeor.nl, of fax het naar 0575-567621 of stuur het per post naar ArMéOr, Marten Putstraat 3, 6971 AC Brummen.

Voorwaarden

De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de formulieren en onder voorbehoud van voldoende deelname. Afmelding kan zonder kosten geschieden tot 5 dagen voor de datum van de training. Afmelden na deze datum kan alleen op basis van zeer bijzondere persoonlijke omstandigheden (zoals ziekte, familie-omstandigheden en andere calamiteiten). In alle andere gevallen worden de kosten in rekening gebracht.
Facturering geschiedt direct nadat de training is gehouden met een betalingstermijn van 2 weken.

Vragen?

Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet. Zijn er vragen, bel (0575-567561) of mail ons (info@armeor.nl) en u krijgt direct antwoord.

De belangstelling is groot. 

Verzeker uzelf van een plaats en schrijf u nu in.