“Ik was zeer verrast na het volgen van de Basistraining BHV bij u.”

“De taaie leerstof werd op beide avonden zeer boeiend tot “leven” gebracht door de instructeurs, de heren Jansen en Voskamp. Inmiddels ook alweer de herhalingstraining gevolgd. Heel goed om alles weer even door te nemen en te oefenen. ArMéOr ga zo door.”

Martin Lubbers Lubbers Juwelier Optiek Brummen

“Met ArMéOr is het prettig samenwerken.”

“Omdat ze in de buurt gevestigd zijn, zijn de lijnen kort. Daar hou ik van. Gerard en Petra zorgen ervoor dat mijn medewerkers zich geen nummer voelen, zoals je dat wel ziet bij grotere Arbodiensten. Nee, ik zou beslist niet meer anders willen.”

Bruno Lendering Spar Bruno Lendering Brummen

“Helaas hebben wij moeten besluiten per 1-1-2014 van jullie afscheid te nemen.”

“Omdat wij heel nauw gaan samenwerken met een ander groot bedrijf. We zullen dan gebruik gaan maken van de systemen van dat bedrijf. Verbeek heeft enorm veel aan jullie dienstverlening gehad en jullie zullen zeker gemist worden hier. Ik twijfel er niet aan dat we nog regelmatig een advies bij jullie zullen inlenen en mochten onze ambities inzake zelfsturing van het verzuim niet haalbaar blijken, dan staat ArMéOr bovenaan het lijstje van dienstverleners waartoe wij ons zullen wenden.”

Gudrun KummererBakkerij Verbeek Brummen

“Wat  mij bijzonder aanspreekt bij ArMéOr is het korte, directe en snelle contact.”

“Eén aanspreekpunt. Goed bereikbaar en beschikbaar. Duidelijke adviezen. ArMéOr spreekt en verstaat de taal van de ondernemer.”

Bert Schimmel Garage Schimmel Klarenbeek

“Ik heb ArMéOr leren kennen als een kleinschalige maar flexibele arbodienst.”

“Een die meedenkt met de klant. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Ik bedank je dan ook voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en wens je succes met ArMéOr.”

Marielle Lablans-TiemensVoormalig HR Manager van International Wellness Resorts te Emst

“Na afloop (en nu ook nog) is iedereen enthousiast over jullie BHV training! En zeker op eigen locatie is als prettig ervaren.”

Nicole VosKinderopvang ’t Indiaantje in Wilp

“ArMéOr lost de zaken altijd snel en ook vooral praktisch voor ons op. Dat spreekt ons zeer aan.”

Jurgen RiethorstRiho Climate Systems B.V. in Vorden

“Wij zijn al ruim twee jaar klant bij ArMéor.”

“We zijn zeer tevreden over de flexibele en professionele dienstverlening van ArMéor en van Gerard Klein Heerenbrink in het bijzonder. ArMéor maakt altijd waar wat ze beloven, denken pro-actief mee, komen met oplossingen en hebben service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Kortom wij bevelen ArMéor van harte aan als partner op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding en als klankbord op het gebied van alle veranderingen op het gebied van de Arbowetgeving.”

Hanneke en Joris Jansen van den BergFysiotherapie Jansen van den Berg in Vorden