"Ik hou graag een vinger aan de pols"

Gerard Klein Heerenbrink

"Verplicht kan ook leuk zijn"

Petra Klein Heerenbrink

"Ordelijk, nauwkeurig en nieuwsgierig!"

Mariëlle Klein Heerenbrink

ArMéOr. Een gezond evenwicht tussen arbeid, mens en organisatie.

Het dienstenpakket van ArMéOr is breed, maar heeft álles te maken met de link tussen arbeid,  mens en  organisatie. Het spreekt dus voor zich dat er bij onze dienstverlening verschillende professionals en specialisten betrokken zijn. Van bedrijfsartsen tot arbeidsdeskundigen. Van mediators tot re-integratieconsulenten.

Directeur Gerard Klein Heerenbrink, zijn vrouw Petra en zijn dochter Mariëlle vormen de spil van het bedrijf. En werken dagelijks aan het evenwicht dat tussen arbeid, mens en organisatie onmisbaar is.

Gerard Klein Heerenbrink, directeur

“Adviseren is één, maar ik hou ook graag een vinger aan de pols.”

“Alles draait om mensen en daarom heb ik mensen altijd al centraal gesteld. En mensen hebben erkenning nodig; dan zijn ze bereid om een flinke stap verder te doen. Dat herken ik natuurlijk ook bij mezelf. Door mijn langdurige achtergrond bij de gemeentelijke overheid, ook als interimmanager, heb ik mezelf op een gegeven moment ontwikkeld tot een allround vraagbaak op het gebied van wet- en regelgeving én procesbegeleider. Verder hou ik alle actuele ontwikkelingen scherp in de gaten rond zaken als verzuim, werkgeversverplichtingen en risico-inventarisatie. Ze noemen me wel eens gekscherend het kenniscentrum van het bedrijf. Maar klanten waarderen het wél en maken er graag gebruik van. Het geeft me een enorme drive om dat stapje verder te gaan en om klanten nog dezelfde dag verder te helpen met bepaalde kwesties. Daarná hou ik trouwens graag een vinger aan de pols, als dat in het belang is van de klant en de medewerker. Dat zorgt alleen maar voor win/win situaties.”

Petra Klein Heerenbrink, accountmanager

“Ook al is iets verplicht; het kan wel degelijk een leuke ervaring worden.”

“Veel van onze dienstverlening heeft te maken met een wettelijke verplichting voor een bedrijf. Zo organiseer ik de BHV- (Bedrijfshulpverlening) trainingen. Persoonlijk schep ik er altijd een groot plezier in om deze trainingen ook daadwerkelijk leuk te laten worden. Dat is toch prachtig? Dat mensen de ervaring krijgen dat als iets verplicht is, het voor hetzelfde geld ook erg leuk en gezellig kan zijn? Onze trainers hebben diezelfde insteek. Wij merken regelmatig dat cursisten om die reden ook graag terugkomen, bijvoorbeeld voor de jaarlijkse herhaling. En daarvoor doe ik het. Deze kwaliteiten komen mij natuurlijk ook goed van pas in contacten met bedrijven, die belangstelling tonen voor onze dienstverlening.”

Mariëlle Klein Heerenbrink, administrateur

“Ordelijk en nauwkeurig. Maar toch ook wel heel nieuwsgierig.”

“Ik ben vanaf 2010 bij ArMéOr betrokken. Aanvankelijk hield ik me vooral bezig met de administratie van ArMéOr zélf, maar gaandeweg zag ik veel meer mogelijkheden ontstaan, zoals bijvoorbeeld ook het ziekteverzuimsysteem Absentiemanager op orde houden. Administratievoering is een discipline waarin ik perfect mijn eigenschappen als ordelijkheid en nauwkeurigheid kwijt kan. Maar daarnaast zit er ook een enorme dosis nieuwsgierigheid in me. Ik kijk graag mee naar de vernieuwing van werkprocessen en ben graag betrokken bij nieuwe initiatieven. En dat heeft tot nu toe mooie resultaten en veel verbetering van de efficiency opgeleverd.”

Meer weten over een gezond en productief evenwicht

tussen mens en organisatie?