Najaarstrainingen BHV 2021 in Brummen

In september, oktober en november 2021 organiseren wij opnieuw  twee basistrainingen  en meerdere herhalingstrainingen Bedrijfshulpverlening (BHV),  De basistraining beslaat slechts twee dagdelen (8 ½ uur) en de herhalingstraining slechts één dagdeel ( 4 ½ uur).

Basistraining (incl. reanimatie en AED)

De basistrainingen (van 08.30-17.30 uur) worden gehouden op:
– Maandag 20 september 2021
– Maandag 1 november 2021

Herhalingstraining (incl. reanimatie en AED)

Wij bieden 5 Herhalingstrainingen aan, 3 op de ochtend en 2 op de middag:

De ochtendherhalingstrainingen (08.30-13.00 uur) worden gehouden op:

– Vrijdag 10 september 2021
– Maandag 8 november 2021
– Maandag 15 november 2021

De middagherhalingstrainingen (13.00 tot 17.30 uur) worden gehouden op:

– Maandag 4 oktober 2021
– Maandag 11 oktober 2021

Locatie

De herhalingstraining van 10 september 2021 wordt gehouden bij de St. Welzijn Brummen, Graaf Van Limburg Stirumplein 5, 6971 CE Brummen.

Alle overige trainingen worden gehouden in de Kantine van Sportclub Brummen, Sportpark De Hazenberg (te bereiken via de parkeerplaats van Sporthal/Zwembad Rhienderoord), L.R. Beijnenlaan 20, 6971 LE Brummen.

Groepsgrootte

Het aantal deelnemers per groep bedraagt  maximaal 12. Naast een algemeen theoretisch gedeelte zal elke cursist het geleerde praktisch oefenen.

Instructeurs

De training bestaat uit twee onderdelen, levensreddende handelingen (incl. reanimatie en AED) en brandbestrijding/theorie ontruiming. Beide onderdelen worden gegeven door bevoegde instructeurs met een jarenlange ervaring in het geven van deze trainingen.

Certificaat

De deelnemers die blijkens de presentielijst en met goed gevolg hebben deelgenomen, ontvangen een certificaat van deelname. Aan de basistraining is een schriftelijk examen verbonden.

Kosten

De kosten voor de Basistraining bedragen € 185,50  per deelnemer (excl. btw) en de kosten voor de Herhalingstraining bedragen € 111,25  per deelnemer (excl. btw).

In de kosten zijn inbegrepen het gebruik van koffie, thee en frisdrank (voor de basisdagtraining incl. een eenvoudige lunch en het cursusboek), certificaat van deelname en het gebruik van materialen voor levensreddende handelingen en brandbestrijding. Indien de deelnemer aan een herhalingstraining bij ons nog niet eerder een training heeft gevolgd, bedragen de kosten van het cursusboek € 10,– excl. btw.

Inschrijfformulier

In onderstaande links zijn twee inschrijfformulieren opgenomen, één voor de Basistraining en één voor de Herhalingstrainingen. Klik op de betreffende link en print het inschrijfformulier uit, vul het in, scan het voorzien van uw handtekening en mail het formulier aan info@armeor.nl, of fax het naar 0575-567621 of stuur het per post naar ArMéOr, Marten Putstraat 3, 6971 AC Brummen.

Voorwaarden

De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de formulieren en onder voorbehoud van voldoende deelname. Afmelding kan zonder kosten geschieden tot 5 dagen voor de datum van de training. Afmelden na deze datum kan alleen op basis van zeer bijzondere persoonlijke omstandigheden (zoals ziekte, familie-omstandigheden en andere calamiteiten). In alle andere gevallen worden de kosten in rekening gebracht.
Facturering geschiedt direct nadat de training is gehouden met een betalingstermijn van 2 weken.

Vragen?

Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet. Zijn er vragen, bel (0575-567561) of mail ons (info@armeor.nl) en u krijgt direct antwoord.

De belangstelling is groot. 

Verzeker uzelf van een plaats en schrijf u nu in.